Selecteer een pagina

1ste Internationale Brevettendag Watersport met Honden

Zoals al aangegeven in het openingswoord in de Nieuwsbrief, wordt op zondag 13 oktober 2013 de 1ste Internationale Brevettendag Watersport met honden georganiseerd door The Newf Society.
Wij zijn trots dat wij dit u kunnen aanbieden. Na veel overleg met o.a. Ministerie, verschillende rasverenigingen en de RvB is uiteindelijk een gedegen brevettenprogramma uit de koker gerold. Daarop volgend is direct een verzoek tot het organiseren van genoemde brevettendag ingediend bij de RvB. Middels één der directeuren van het bureau van de RvB, dhr. Rony Doedijns en bestuurslid en Newfyliefhebber en -eigenaar John Wauben van de Raad van Beheer, kregen wij vorige week de goedkeuring en dus groen licht om de brevettendag te organiseren.

De dag wordt georganiseerd op de vaste waterplek te Brielle. Wij hebben Mevr. Rita Breesch, een zeer bekwaam en erkend keurmeester voor o.a. watersport bereid gevonden om die dag te keuren. Er kunnen maximal 32 honden ingeschreven worden.

De inschrijving voor dit evenement is geopend en sluit op 1 okt. 2013 of eerder indien het aantal van 32 inschrijvingen is behaald.

Indien u wilt weten hoe het één en ander werkt verwijzen wij u graag naar de site om het brevettenprogramma te bestuderen en wellicht te kijken in de agenda van de watersporters en daar ter plekke hun kunde in ogenschouw te nemen. U zult met open armen ontvangen worden en men zal u met veel passie uitleggen wat het huidige watersport met honden inhoud. Er is mogelijkheid om te overnachten op de nabij gelegen camping. Meer inhoudelijke info zal later op de site geplaatst worden.

Klik hier of via de download page om het inschrijfformulier 1e Internationale Brevettendag watersport met Honden te openen.
In de kop van het formulier staat de verzendwijze.

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.